Arhiv obvestil

Spletnega gradnika ni mogoče prikazati. Če želite odpraviti težavo, odprite spletno stran v urejevalniku HTML, združljivim s strežnikom Microsoft SharePoint Foundation, kot je Microsoft SharePoint Designer. Če težave ne morete odpraviti, se obrnite na skrbnika spletnega strežnika.


ID korelacije:af9e849e-dc7b-9090-1dfc-2551eda07ed3

 Upravljanje kategorij

siBIM 2017 - 2. BIMathlon
07.november 2017 ob 12:00, promocija fgpa

Združenje siBIM,

v soorganizaciji s Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo na Univerzi v Ljubljani in inštitutom Bimatori, organizira

2. BIMathlon

v okviru strokovne konference

siBIM 2017 - razvijamo digitalizacijo grajenega okolja

14.11.2017

​UL Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Jamova cesta 2, 1000 Ljubljana


BIMathlon je tekmovanje skupin v uporabi BIM-pristopa na projektih iz področja grajenega okolja. BIMathlon bo potekal v torek, 14.11.2017, s pričetkom ob 8. uri, v prostorih UL FGG in bo trajal do večernih ur. Skupino lahko sestavlja največ pet članov, zaželena pa so znanja iz različnih področij gradbeništva, arhitekture, strojništva, elektrotehnike in informacijskih tehnologij. Člani skupin so lahko inženirji, arhitekti, študenti in dijaki.

Na dan dogodka bo ekipam predstavljen projekt, zahteve in kriteriji ocenjevanja. Obravnaval se bo objekt posredovan s strani sponzorja tekmovanja (Marles Hiše Maribor d.o.o.). Osnovna naloga bo pripraviti BIM-model ter nato s pomočjo modela opraviti čimveč zadanih nalog.​

Najboljše 3 skupine, po mnenju strokovne komisije, bodo svoje izdelke predstavile na strokovni konferenci siBIM 2017 - razvijamo digitalizacijo grajenega okolja.

Več informacij najdete na spletnem naslovu http://sibim.si/dogodki/siBIM2017_2BIMathlon​