Arhiv obvestil

Spletnega gradnika ni mogoče prikazati. Če želite odpraviti težavo, odprite spletno stran v urejevalniku HTML, združljivim s strežnikom Microsoft SharePoint Foundation, kot je Microsoft SharePoint Designer. Če težave ne morete odpraviti, se obrnite na skrbnika spletnega strežnika.


ID korelacije:8dd1379e-3c55-9090-8e47-8ee1be00b4c7

 Upravljanje kategorij

Humanitarni projekt študentov FGPA in vabilo na zaključno prireditev
29.november 2017 ob 14:00, promocija fgpa

Čarobnost decembra se odraža v dobrih delih in humanitarnosti. Zato tudi letos, že 8.leto zapored, študenti FGPA skupaj s Študentskim svetom in Društvom študentov FGPA organiziramo Humanitarni projekt. Letošnja zbrana sredstva bomo namenili otrokom in družinam iz Zavoda 13. Zavod 13 je nastal z namenom pomagati materi posebnega otroka na začetku sprejemanja dejstva, da se je rodil nekoliko drugačen, kot ga je pričakovala. S pomočjo strokovnih sodelavk nudijo podporo ne le otroku, temveč celotni družini.

Ker pa humanitarni projekt ne bi bil to kar je, brez zaključne prireditve, vas vabimo v Vetrinjski dvor, 7.12.2017 ob 18:00, kjer bomo skupaj z ADIJEM SMOLARJEM in družinami iz Zavoda 13 celoten projekt zaključili s praznično obarvano prireditvijo.

Vstopnice so na voljo v avli Tehniških fakultet vsak dan med 09:30 in 13:00. Tam lahko poleg karte kupite tudi dežnik in s prispevkom pripomorete k uspešnosti letošnjega humanitarnega projekta.

December je mesec dobrote, sočutja in dobrih del, naj bo to vodilo nas samih, popotnica pa besede W.WORSTWORTH-a: Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

Posnetek zaslona (293).png