Arhiv obvestil

Spletnega gradnika ni mogoče prikazati. Če želite odpraviti težavo, odprite spletno stran v urejevalniku HTML, združljivim s strežnikom Microsoft SharePoint Foundation, kot je Microsoft SharePoint Designer. Če težave ne morete odpraviti, se obrnite na skrbnika spletnega strežnika.


ID korelacije:606b9a9e-5cc2-9090-1dfc-2de342a92093

 Upravljanje kategorij

Podeljene nagrade in priznanja Univerze v Maribor
05.februar 2018 ob 08:00, promocija fgpa

Na Univerzi v Mariboru so slavnostno podelili nagrade in priznanja tistim, ki so s svojim delom, izrednimi uspehi, dosežki in zaslugami pomembno prispevali k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru. Podeljenih je bilo 60 nagrad in priznanj Univerze v Mariboru.

slovesnost3_m.jpg

Med prejemniki nagrad so bili tudi študentje Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo UM in sicer:

Jan PERŠA, prejemnik rektorjeve nagrade za študijske uspehe študentov Univerze v Mariboru v svoji vpisni generaciji.

jan_perša.jpg

David DOBROTINŠEK, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

David.jpg

Mitja FURMAN, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

Furman.jpg

Matic LEDINEK, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

Matic.jpg

Mihael KODRIČ, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

Miha.jpg

Rok MURKO, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

Murko.jpg

Vid LEŠIČ, prejemnik Perlachovega priznanje za leto 2017 za raziskovalno, umetniško, strokovno in razvojno dejavnost skupin študentov.

Vid.jpg


Čestitke nagrajencem!


Vir: UM.si​