Gradbeništvo

Gospodarsko inženirstvo

Prometno inženirstvo

Arhitektura

Preskoči na vsebino
Gradbeništvo G Gospodarsko inženirstvo GI Prometno inženirstvo PI Arhitektura A

Novice

Strokovna ekskurzija študentov Prometnega Inženirstva na sejem INTERTRAFFIC v Amsterdamu

Študentje druge stopnje Prometnega inženirstva so se v ponedeljek, 15. aprila 2024, odpravili na strokovno ekskurzijo v Amsterdam. Imeli so priložnost obiskati sejem Intertraffic, eden od največjih svetovnih sejmov, ki pokriva področja prometne opreme, prometne varnosti, avtonomne vožnje in ukrepov za trajnostno mobilnost. Sejem je ponudil široko raznolikost predstavitev in interaktivnih delavnic, kjer so bili obravnavani tudi izzivi in rešitve na področju urbane mobilnosti in pametnih mest.

Prestolnica Nizozemske ponuja enkratno priložnost za raziskovanje rešitev mobilnosti na področju javnega potniškega prometa, ter pregled napredne kolesarske infrastrukture. Zato je bil sredin dan namenjen izposoji koles in kolesarskemu izletu po mestu in podeželju. Ta izkušnja je študentom omogočila boljše razumevanje načrtovanja kolesarskih poti in drugih številnih trajnostnih rešitev v različnih območjih.

Ekskurzija je bila neprecenljiva izkušnja za vse udeležence, ki so se vrnili nazaj z novimi spoznanji in svežimi idejami za načrtovanje prometnih rešitev. Prav tako je bila ekskurzija odlična priložnost za navezovanje stikov s strokovnjaki iz industrije.

Amsterdam april 24 (1) Amsterdam april 24 (21) Amsterdam april 24 (20) Amsterdam april 24 (19) Amsterdam april 24 (18) Amsterdam april 24 (17) Amsterdam april 24 (16) Amsterdam april 24 (15) Amsterdam april 24 (14) Amsterdam april 24 (13) Amsterdam april 24 (12) Amsterdam april 24 (11) Amsterdam april 24 (10) Amsterdam april 24 (9) Amsterdam april 24 (6) Amsterdam april 24 (5) Amsterdam april 24 (4) Amsterdam april 24 (3) Amsterdam april 24 (2)
Skip to content