Gradbeništvo

Gospodarsko inženirstvo

Prometno inženirstvo

Arhitektura

Preskoči na vsebino
Gradbeništvo G Gospodarsko inženirstvo GI Prometno inženirstvo PI Arhitektura A
Karierni rondo

Karierni rondo

Karierni rondo povezuje aktualne študente, diplomante in mentorje UM FGPA z gospodarstvom in zaposlovalce. Namen povezovanja je tesno sodelovanje vseh strokovnjakov iz področij delovanja UM FGPA za karierne priložnosti aktualnih študentov, ter strokovno vseživljensko izpopolnjevanje in izmenjavo izkušenj z diplomanti fakultete. Cilj je vzpodbujanje krepitve sodelovanja raziskovalne in izobraževalne dejavnosti s potrebami sodobnega gospodarstva.


NAPOVEDUJEMO

Ni prihajajočih napovedi.

ALUMNI

Alumni klubi FGPA je ustanovljen z namenom doseganja boljše povezanosti z okoljem. Nudi izmenjavo informacij oz. dosežkov (na raziskovalnem, gospodarskem, pedagoškem področju) med izobraževalno inštitucijo in organizacijami, v katerih so zaposleni diplomanti fakultete. Na podlagi tega sodelovanja pride do izmenjave kadrov, skupnega mentorstva pri zaključnih delih, izvedbe predavanj iz prakse in celo do skupnih razvojno – raziskovalnih projektov. Alumni FGPA tako vsako leto organizira več dogodkov iz različnih področij.


SODELOVANJE Z GOSPODARSTVOM

Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo Univerze v Mariboru sodeluje na področju tržnih raziskav z naslednjimi gospodarskimi subjekti, ministrstvi RS in drugimi domačimi in tujimi deležniki.


IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA

Izobraževanja in usposabljanja so namenjena dodatnemu izobraževanju sedanjih in bodočih študentov, poglabljanju in dopolnjevanju znanja zaposlenih in diplomantov. Izobraževanja in usposabljanja se izvajajo z namenom pridobivanja znanja za lažji vpis v želene programe, lažji prehod v prakso ali za pridobitev dodatnega znanja, potrebnega za prakso.

Ni prihajajočih napovedi.


ZAPOSLITVENE MOŽNOSTI

Zaposlitvene priložnosti objavljamo v skladu s potrebami delodajalcev. Oglasi se nanašajo na študentsko delo, praktično usposabljanje ali redno zaposlitev.

 


MEDIJSKO SREDIŠČE

Najaktualnejši pregled objav iz tiskanih in spletnih medijev vezanih na delo in dosežke kolektiva Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo.

23. 3. 2023
Med letošnjimi nagrajenci priznanj Zbornice arhitektov in prostorskih planerjev Slovenije – ZAPS za največje dosežke na področju arhitekture, krajinske arhitekture in prostorskega načrtovanja v letu 2021 na slovesnosti, ki je potekala na Dan arhitekture, 8....
Skip to content